marți, 20 septembrie 2011

contributie la "statut"



Membrul activ (Ma) este cel care-si propune sa ocupe o functie si asta-l obliga la o disciplina de partid si o pregatire sustinuta pentru a atinge performante individuale pentru a face fata strategiei de lupta cu alte formatiuni politice si a da viata Programul politic.
Membrul activ se inhama obligatoriu si trebuie sa aleaga ce lupta va duce. Mai usor ii va fi sa o continue pe cea unde profeseaza sau cea de care este pasionat. Astfel vom castiga cu totii daca se va scurta timpul de initiere a sa intr-un domeniu necunoscut, plus ca va veni si cu baza proprie de date pe care o are deja acasa si o va pune la dispozitia celor interesati. Daca este profesor, sa zicem si alege invatamantul, va face un sit personal in care ataseaza tot ce are, stie si poate obtine despre invatamant. Un sit public cu rafturi diverse si referiri la oamenii vizati din politica actuala la care isi vor aduce contributia toti membrii interesati de acest domeniu sau cei care considera ca cele ce detin sau stiu pot fi de folos comunitatii noastre politice. La etajul doi se va construi din acel sit un alt sit, accesibil de data asta doar membrilor nucleelor judetene, dintre care se vor selecta candidatii pentru functiile din ministerul invatamantului. Acestia vor face ordine in prima biblioteca subliniind, punand cap la cap date si idei intr-o curgere/ continuitate logica in care sa te poti orienta usor. Dupa aceea, la nivelul 3, care apartine exclusiv nucleului central, se va construi alt sit care va simplifica totul si va gandi strategiile concrete de actiune.
Toate informatiile vor fi copiate zilnic pe stikuri de toate nucleele constituite, de fiecare membru al nucleului central si fiecare membru fondator astfel incat sa nu se piarda accidental arhiva, ca ea sa poata fi imediat reconstituita si readaptata noilor situatii, incat partidul "a treia cale" sa fie intotdeauna un organism viu care nu este la discretia unui singur om si nu poate fi distrus de nici o tradare nefericita aparuta in timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana