miercuri, 14 septembrie 2011

un minut de realitate (24)

(24)
Obama:"Romania trebuie sa aplice legea si sa se asigure ca justitia functioneaza". El nu stie, saracul, ca Procuratura, din cauza lenei, nu se autosiseaza, iar daca da, o face doar cand... "trebuie"! Moralitatea nu se va naste la noi fiindca Romania deocamdata nu este gravida. N-o lasa procurorii fiindca-s ocupati deocamdata sa ceara sa judece in continuare colega lor, Costiniu Viorica, dupa ce sotul ei a fost acuzat de complicitate la influienta. Pana atunci facem legea care cum putem: un hot, prins ca a furat o vaca, a fost filmat de stapanul vacii in timp ce mugea precum ea si urca un deal in patru labe cu o talanga la gat. La Buzau, nu demult, unui hot, prins in tarlaua cu legume, i s-au legat vinetele furate de gat si a fost plimbat prin targ si batut cu frisca daca nu striga incontinuu "Nu mai fur, nu mai fur!"
Ministrul Lazaroiu recunoaste ca "multe le facem dupa... ureche!' Astfel consiliera data afara de ministra Abagiu a intrat subit in concediu medical - cine-i verifica pe doctorii emitenti de falsuri?!-; tot mai multi turisti inconstienti se ratacesc prin muntii nostri si pun zeci de oameni pe drumuri sa-i caute; o romanca a aruncat cu ulei incins si apa clocotita peste politai, sa nu fie evacuata dintr-o locuinta pe care o ocupase abuziv. In timp ce teroristii se mandresc pe internet cu atentatele.
Totusi, seful ITM Timis este anchetat pentru coruptie, iar Sergiu Dragan, seful APIA Dolj, pentru mita. Acesta din urma facilita primirea unor subventii si primea in rate spaga de 25000 usd/ dosar; el recunoaste ca 90% din suma o dadea "mai... departe" (a se citi "mai sus")!

Vin americanii la Deveselu, sa vedem cati vor invata limba romana si pe cati ii vom invata "sportul nostru national" - ciordeala!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana