luni, 24 octombrie 2011

ce gandeste MIRCEA BATRANU?


Spune ca "ceea ce se-ntâmplă azi în lume este o criza de sistem, urmare a trei grave greşeli:
 -a finanţiştilor, care prin Acordurile din Jamaica din 1976 au creat un sistem financiar negarantat în aur, banul marfă fiind total speculativ.
 -foametea de bani a globaliştilor care, controlând bancile au generat fluxul masiv de credite pentru a obţine o dobândă cât mai mare. Datoriile au blocat oamenii, aceştia au blocat băncile iar băncile economia.
-politicianismul carierist, aceasta a dus la renunţarea de bună voie la doctrine şi alinierea clasei politice pe linia globalizării."

Oamenii au ajuns la fel de conditionati ca pe vremea bolsevizarii Romaniei. Legile favorizeaza structurile. Abuzurile lor au devenit insuportabile. De la director la femeia de servici, toate posturile sunt rezervate clientelei de partid. Nu mai există libertatea deciziei. Politica oficială a statului român acum este de împrumuturi de la FMI. Aceasta înseamnă supunere faţă de un stăpân din afară. S-a vândut ţara în douăzeci de ani, s-a vandut şi viitorul copiilor.

El propune o Republică Democrată în care forul suprem este Sfatul Ţării, format din două adunări: voinţa comunităţilor locale -Adunarea Teritorială cu 11000 membri şi voinţa Asociaţiilor profesionale -Adunarea Breslelor cu 3000 membri. Votul reprezentanţilor sa fie de acasa, electronic şi deschis. Mai propune un Parlament bicameral cu 220 membri si un guvern cu 10 ministere: apărare, externe, interne, dezvoltare, justiţie, protectie, educaţie, sănătate, cultură, resurse.

Cere dreptul de existenţă. Astfel: pentru că eşti cetăţean al României, sa primesti pe toată durata vieţii, de la primirea certificatului de naştere până la deces, 250 mp teren sau echivalent locuinţă şi drepturi de hrană, sub forma bonurilor valorice în echivalentul de azi a 50 E/lună.  Mai cere sa se returneze cel puţin 60% din cât s-a furat, anularea datoriei globale şi formarea unui Nou Sistem Financiar Mondial. Societatea sa fie construită pe principiile umanismului şi legile armoniei, deci prin înţelegerea şi acordul părţilor, si vom avea un comunionism umanist iar identitatea şi libertăţile se vor păstra.
Spune nu comunionismul globalist (neosclavagismului) construit prin decizia unică a adepţilor globalizării.

Un comentariu:

  1. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere

nu facem atac la persoana