luni, 3 octombrie 2011

un minut de realitate (45)



S-a pus prea mare pret pe investitorii straini. Acestia ne-au adus ceva locuri de munca, dar ne-au incurcat cu aviditatea dupa salarii mici, iar cum ne lasa de izbeliste. Intreprinzatorii romani, daca ar fi avut facilitati financiare (imprumut fara dobanda si returnare dupa posibilitati) si penetranta pentru afirmare la export, cu sprijinul statului, ofereau si stabilitate economica si integrare in blocul salarial european. Dar n-am avut lideri capabili să depăşească nivelul parohial al unor discuţii despre supravieţuire.(...) Vosganian cere ministrului de finante sa-si arate agenda de lucru  - e convins ca aceasta este goala.(...) OTV a devenit valea plangerii, primeste oamenii sa se planga de abuzurile statului. Se spunea acolo ca Romania este adusa in carja. (...)Un membru al puterii a votat cu opozitia; daca nu lipseau Voiculescu si Guse, motiunea cu caldura reusea.(...)USL ameninta cu demisia, daca se aproba votul prin corespondenta - aceasta fiind incalcarea fundamentului democratei - alegerile libere. (...)Benzinarii - iobagi pe mosia statului.

"Cum e la Tiraspol? (ne spune un internetist):
- dacă stai la bloc, poţi achiziţiona 500 m pătraţi în afara oraşului (CU O SUTĂ DE EURO!toată suprafaţa);
- gaz metan gratuit;
- vîrsta de pensionare - 55 ani. Pensionarii plătesc doar 25 la sută din preţul utilităţilor, nu plătesc impozite, au gratuităţi pe mijloacele de transport în comun şi 20 procente reducere în orice magazin (de luni pînă vineri)."

Un comentariu:

  1. Obțineți card programat atm goală și bani în numerar direct în orice bancomat din jurul valorii dvs. Nu există riscul de a fi prins, pentru că cardul a fost programat în așa fel încât să nu fie trasabil, are și o tehnică care face imposibilă detectarea cctv. Acum, trimiteți-ne un e-mail astăzi la adresa noastră de e-mail la: jimleehacker07@gmail.com sau WhatsApp: +1 (503) 278-0569 pentru a obține propriul card programat astăzi

    RăspundețiȘtergere

nu facem atac la persoana