sâmbătă, 12 noiembrie 2011

un minut de realitate (86)


Berlusconi a demisonat dupa un sir lung de gafe.(...) O romanca de 43 de ani ofera 500 E pentru 1 loc de munca in Italia. (...)Azi se stabilesc prin vot cele 7 minuni ale naturii.(...) La Lisabona s-a manifestat contra austeritatii, au participat si militari si politisti in civil.(...) Siria devine urmatorul teatru de razboi.

La Voluntari, un chinez omoara cu masina un pieton pe trecere, fuge pe stradute, dupa 500 m ia placutele de inmatriculare si fuge.(...) Statul cere cauciucuri de iarna ceatenilor, dar el nu-si pune.(...) Justitia a respins cazul unui sindicat ca nu a prezentat... cenepul!(...) O politista a fost taiata cu sabia, s-a uzat de arma, se explica: "s-a tras in directia acestuia, ULTERIOR s-a tras si in plan vertical!"(...) Sova are ocazia sa se faca astazi de ras, conducand comisia de disciplina a PSD, daca CERE demisia lui Geoana.

In clipele de cand scriu, sacalii economici au smuls alte halci din bogatiile Romaniei si agreeaza pompos monarhia pentru se pune la adapost cu acumularile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana