duminică, 13 mai 2012

prostie, impostura sau labilitate mintala?

acum cateva zile Marian Bolovan a postat pe grupul oamenilor liberi urmatorul text:










Apoi a publicat pe Alianta Grupurilor Antisistem o tableta si am avut cu el un dialog:

"Marian Bolovan:
Nu va dati seama ca v-au furat si dreptul de vot? Vai de capul meu: ma ingrozesc.TREBUIE SA INTERZICEM MIGRATIA POLITICA !Pt. ca Partidul sa ramana consecvent acelorasi idealuri pt. care l-am votat,nu sa vina smecherii cu bani si sa-l deturneze...unde altfel?...decat in directia unde au facut ei bani,adica in MAFIE si CORUPTIE si birocratie si sclavageala romanului !!!Puteti sa votati voi ce vreti! In sistemul asta politic, cand le permitem migratia dupa mirosul ciolanului, HOTII VOR FI MEREU IN CARCA VOASTRA! Caci ei cauta partidele carora voi-insiva le dati putere :):):):)Si le gasesc:dupa mirosul de sudoare de roman.Hotii cauta mirosul vostru de sudoare, caci din asta traiesc.:):):):)De ras! Desteapta-te, romane!

COMENTARII:
Nicolae Tudor:
intr-un stat perfect partidele copteaza populatia astfel incat toti romaniii sunt distribuiti firesc in partide. daca un partid devine majoritar inseamna ca a atras de partea sa o importanta parte a populatiei. daca un ales se plimba de colo -colo vinovat este partidul care il primeste. daca acesta il primeste cu bratele dechise este pentru ca poporul este prost, adica nu mai are lideri care sa-l concureze pe jmeker si sa-l arunce ca pe o masea stricata. dar mai este ceva grav: poporul este vinovat pentru ca voteaza azi pe unul , maine pe altul, deci nu difera de cel pe care il criticati, plimbaretul are gena poporului, respectiv nu are o conceptie despre lume si viata. admir pe cei care neaga clasa politica in bloc. este loc de oameni noi, curati si adevarati. este, da, insa de unde sa-i luam? vorbiti frecvent de un mesia, de un om providential si nu sunteti in stare sa-l vedeti. nu este rau sa fie un iisus printre oameni, dar este cea mai proasta situatie pentru omenire, ca devenire a sa si civilizatie, daca isi concentreaza viata si moartea intr-un om. comunitatile ar trebui sa aiba lideri unul si unul, mii de iisusi, nu doar unul si ala in cautare zadarnica! de ce? pentru ca viata cetatii este viata familiei. si fiecare barbat are in sange, datorita fortei si responsabilitatii pentru familie, gena de conducator. si n-avem! tu, Mariane, care strigai de curand ca lumea nu te vede s-o conduci, te-ai retras pe baricada asteptarii de la partidele de succes cand poti sa lupti cum trebuie chemand om cu om langa tine, dar nu chemandu-l si uitand de el, ci lucrand cu fiecare. daca sunteti doi, luptati doi, daca trei, trei. ce lupti tu cu 51 de oameni, cu care te mandresti , de altfel? v-ati adunat ca sa fiti adunati.

Marian Bolovan:
 LUPTAM!Dar...cu ce?Si...pentru cine?Avem ZERO-posibilitati.ZERO-oameni cinstiti si hotarati! Toti oamenii sunt cumparati de falsii lideri si de falsele doctrine de pe piata.Oameni care sa vada bine,care sa accepte calea nebatuta a democratiei AUTENTICE si a binelui societatii PRIN BINELE FIRESC AL INDIVIDULUI,care sa mai aiba incredere intr-un lider dintre ei,SINCER,hotarat si altruist,cum as fi eu...nu exista!Sau nu s-au nascut.Iar cand vor creste ei,cei care nu s-au nascut,daca poporul asta ar mai avea rabdare,liderul pe care vi-l propun ...:):)nu va mai fi.Deci,blestemul poporului asta E VESNIC!!!Vesnic sclav la hotii organizati prin lege!Prin legi ale grupului reunit al celor mai mari hoti!!!!
Saturday at 11:08am · Like

Nicolae Tudor:
o lupta presupune intai analiza situatiei din teren. deci sunteti dv, "fara posibilitati, inconjurat de tradatori si hoti organizati prin lege". si la mine se vede cam la fel. dar eu vreau sa avansez catre inamic 1 mm si mi-am propus sa dau totul peste cap, s-o luam de la facere. dv vreti sa fim la fel, decat sa ne conduceti si jurati ca veti fi moral, corect etc. Atunci cand veti ajunge la concluzia mea, daca veti ajunge vreodata, ar fi rational sa ne unim. asta va insemna sanse sa avansam spre inamic cucerindu-l 2 mm. ar fi mai mult cu 100%, adica ceva extraordinar.

Marian Bolovan:
 Da !!Vreau !Vreau sa ne unim toti ROMANII CAPABILI !Dar,in secunda 2,vom incepe razboaiele pe orgolii.Adica...cine va fi (mai) ...sef...Romanii nu inteleg sa mergem umar langa umar,sa ne bucuram de "fiecare mm" castigat.Romanii stiu,de cand se trezesc dimineata..."l-am facut si p-ala!"...Ei nu mai inteleg egalitatea!Ei lupta continuu,nu stiu cu cine,dar ,garantat este ca vor castiga (X6-uri) decat tiganii lautari si mafiotii politicieni.Un "milimetru" nu il apreciaza NIMENI !Ei stiu:"totul sau sclavia".Deci apreciaza sistemul asta,asa cum e...

Nicolae Tudor:
 vezi cum te grabesti sa intri in vis? toti romanii capabili sunt uniti deja la... ciolan. intelege ca esti singur, intr-o patratica mica. obisnuieste-te cu gandul ca asa vei fi pana mori. si eu la fel, in patratica mea. nu te mai baza pe nimeni.este mare lucru ca un om sa refuze tot, sa vrea altfel. a accepta sa lupti, este o minune. iisus a fost singur si a convins 12 oameni sa-l urmeze. in momentul cand vrei sa lupti inseamna ca intelegi altfel lucrurile si vrei sa le indrepti. pe unele le poti indrepta personal, la altele ai nevoie de oameni. ai scris cu litere mari "oameni capabili". iata deja un concept gresit. nu exista oameni capabili, exista oameni sanatosi psihic si bolnavi psihic. cel sanatos devine capabil, nu se naste capabil. munca lui, ca toate muncile, este o miscare din punctul a in alt punct. miscare pe care o intelegi mai intai. tot ce fac oamenii "capabili" este rezultatul unei munci de invatare. astazi calculatorul stocheaza infinite informatii si poate ajuta un nestiutor sa inteleaga repede ce doar unii stiu, si sa poata face ca ei sau chiar mai bine. pentru ca patratica mea sa se uneasca cu a ta trebuie sa convenim asupra unor reguli. apoi devenim modele vii in comunitate si ne sincronizam actiunile sperand ca alti oameni normali la cap (nu oameni capabili) sa ni se alature. eu nu vreau sa fiu sef, iti las tie aceasta povara, dar vreau sa regandim lumea din temelie. am putea trece peste 1000 de ani daca ai fi de acord ca bugetul tarii (400 mld lei) sa fie reimpartit la fiecare membru al comunitatii (20 mil.) pentru cosul de supravietuire. daca acesta costa, sa zicem, 1000 lei, ar trebui impartite 240 mld lei. ar mai ramane 160. poti, ca lider, sa asiguri sanatate, invatamant, aparare si ce mai trebuie tarii cu 160 mld. lei? aceasta este prima mea idee, zi-o si tu pe a ta. pe prima. hai!

Marian Bolovan:
 Ideea mea...simplu :1mm de normalitate pe FIECARE secunda.Si vorba putina.Si concisa.Si fara sa cautam "cusururi" celor care nu ni se supun,aidoma vulpii cu strugurii...

Nicolae Tudor:
 inteleg ca esti de acord cu ideea asigurarii supravietuirii. este ce au cerut manifestantii pe wallsteet. ma bucur mult. ma asteptam sa zici sa dispara politica, ceea ce era greu de tot, ca era dictatura. si cu normalitatea e greu fiindca nu se stie exact ce e normal.va trebui sa o desenam. Drept este sa nu ne aglomeram cu ideile de la inceput. ca metoda de lucru propun sa facem publica aceasta asociere a noastra. ii dam titlul partidului tau sau cum vrei tu. si invitam oamenii sa ni se alature, dar ei trebuie sa stie ca noi suntem cei care vrem sa instauram normalitatea incepand cu asigurarea supravietuirii. cei care ni se alatura nu mai pun in discutie ce am convenit noi, dar au dreptul (nu obligativitatea) sa adauge o idee asupra carea ne pronuntam obligatoriu. daca ideea este acceptata unanim, devine a noastra si se adauga la program.daca ideea este respinsa, cel care a facut-o poate face alta sau refuza sa faca alianta cu noi. cum lucram? eu sunt din buzau, tu ... nu stiu de unde. va trebui sa incepem constituirea de organizatii judetene care sa cuprinda membri activi si sa lucreze (vedem imediat cum) paralel cu strangerea de semnaturi pentru ajungerea la tribunal pentru infiintare. am convingerea ca nu va fi greu sa convingem saracii acestei tari sa ne sprijine daca le promitem cosul zilnic de supravietuire. ce parere ai despre ce am scris pana aci?

Marian Bolovan:
 Ne trebuie bani si banii sunt la mafie.Eu las oamenii,spontan,sa inteleaga ideile mele si sa ma sustina.Chiar daca am de munca pe aici sa le arat ce vreau.Sa le arat ca vreau ce au visat si ei si nu i-a ascultat nimeni.Sa le arat ca nu are rost sa ridicam catedrale de milioane de euro daca ne putem ruga si intr-o troita,de ex.Consumerismul asta are sa aduca razboaie si pieirea omenirii.

Nicolae Tudor:
te-ai sucit!
inseamna ca vrei sa fii un propovaduitor care se hraneste din faptul ca e inteles si iubit. eu sunt omul care face ce trebuie si stiu ca orice-as zice si face se vor gasi foarte multi care sa ma nege si sa ma opreasca. daca exista Dumnezeu nu eram lasat ani de zile sa sufar vazand saracia din jurul meu, nu eram indemnat interior sa caut o solutia cu reimpartirea pamantului si dispartia tuturor taxelor sau asigurarea supravietuirii ca atunci cand apartineam comunitatii tribale. mai devreme sau mai tarziu dreptatea pe care ti-am propus-o o va face cineva. in societatea actuala nu e uman sa avemde o parte statul cu acolitii sai si prostimea exploatata, de cealalta partei. drept este ca nimeni sa nu sufere de foame. de abia dupa aceea putem construi orice. idei sunt oricate.

Marian Bolovan:
 Va rog sa nu ma mai judecati/criticati.Chiar nu pot sa fac nimic sa va fiu pe plac?Oamenii apartin Pamantului !De ce,dvs. va stoarceti mintea sa aflati cum sa faceti sa apartina Pamantul-vesnic...unor fiinte efemere? Sunt de acord cu dvs. dar oamenii simpli sunt refractari la nou.Nu poti sa le impui idei bune decat cu mitraliera sau cu ...rabdare...prin puterea exemplului.Iar doctrina ea se bazeaza pe PACIFISM SI ARMONIE.Si fericirea biblica...Deci? Daca oamenii m-ar urma pe mine, PROMIT ca nu vom mai avea nevoie de puscarii dupa 15-20 de ani cand ultimul ciocoi condamnat pt sabotaj si subminarea economiei nationale si genocid va parasi celula de ...reabilitare si iertare a pacatelor. Cu banii cu care astazi hranim detinutii,maine vom hrani pe cei care se straduiesc dar nu au sanse reale.Vom ajuta batranii care se zbat in mizerie,uitati de copii.Vom crea azile in care batranii sa aibe dreptul la igiena si ...la o ciorba calda.Habar nu aveti cat de putin ne-ar costa sa le facem o oala de ciorba la saracii satului,de ex.DAR NU SE VREA !E TIMPUL SA NE PESE !
E TIMPUL SA NE PESE !http://www.facebook.com/groups/358975160798785/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana