miercuri, 30 mai 2012

Pulsul pe Facebook


31 mai

Dumitru Zburlea:
Cu toti suntem victimele unei slabe ori nerealiste reprezentari. Democratia, acum, in actul efectiv, a ajuns sa fie gluma proasta ce ignora cu desavarsire cetateanul, facand de rusine insasi conceptul si valorile fundamentale ce se presupune ca se afla la baza sa. De aceea va invit ca fiecare ce se simte inselat, ne-reprezentat, mintit, neglijat de toata politichia ce-a fost ori vrea sa vina, sa se voteze pe sine! Reprezentare mai buna ca propria sa persoana nu va avea vreodata! Daca din variate pricini, pe buletinul de vot lipseste casuta aferenta persoanei dvs. , va invit sa mazgaliti cu pixul o casuta, sa va treceti numele ori porecla, si sa va acordati votul in deplina incredere!

Minerva Grama:
oare in ce consta esenta omului, despre care el este constient, sau ce constitue denul, autenticul omenesc din om?! Ratiunea, vointa, inima..Pentru desavarsirea omului se cere putere in gandire, putere de vointa, puterea inimii..Puterea gandirii este lumea cunoasterii, puterea vointei - energia caracterului, puterea inimii - iubirea. Ratiune, iubire, putere de vointa sunt lucruri desavarsite, sunt cele mai inalte puteri, sunt esenta absoluta a omului ca OM si scopul existentei sale..;}

Sorin Man:
Viata in general este plina de zvonuri ; unii le numesc can-canuri, si nu pot trai fara acestea. Multe persoane sunt afectate de aceste zvonuri fiind vorba despre persoana lor si isi fac zeci si mii de probleme, framantari fara rost care il secatuiesc de energie. Unii continua cu dreptul la replica si iar replica, si totul se intinde ca o barfa fara de sfarsit, un fel de telefon fara fir. Singurul sfat ar fi: nu face nimic si ignora; cel care te-a atacat isi vede propria greseala prin tine

Ileana Savu:
Am alergat pana acum, la 2 noaptea, de la un cort de campanie la altul incercand sa oprim politia locala a sectorului 3 care, la dispozitia primarului livache, ridica impreuna cu ADP-ul, corturi amplasate absolut legal, cu autorizatie de la Primaria Capitalei. Pentru ca ziua n-au avut curaj sa faca asta, fiind huiduiti la propriu de cetateni, au facut-o la adapostul noptii, ca infractorii. N-ar trebui oare desfiintata aceasta politie locala care actioneaza la cheremul primarului, impotriva cetatenilor care au dreptul la informare, in campania electorala, din partea tuturor partidelor?

Lucian Mindruta:
M-am intrebat in seara asta, intr-o discutie cu cineva, daca as iesi la o bere mai degraba cu Liiceanu sau cu Becali (presupunand ca as putea face alegerea asta).
Raspunsul e greu de dat. Liiceanu vorbeste extraordinar de bine. Gandeste cum mi-as fi dorit sa gandesc daca eram mai destept. Inca din 1990 am vazut in el promisiunea unui lider politic si a unui moralist public, in staresa recladeasca in noi o anume normalitate a criteriilor dupa care judecam lumea. L-am urmarit apoi, cu tot mai putini suporteri, cu tot mai multa ura in jur, demonizat de stanga care s-a catarat la putere imediat dupa 1990. De ce n-a fost Liiceanu un Havel? Doar pentru ca romanii nu sunt cehi?
Raspunsul e si in intrebarea asta: cu ce lideri politici ai iesi la o bere? Pe care i-ai lua acasa, sa te uiti la un serial cu ei si sa vorbesti nimicuri?  Raspunsul se numeste carisma si e marea drama a Romaniei: intelectualii nostri sunt atat de preocupati sa nu fie confundati cu muncitorii incat pana la urma sunt luati drept biblioteci. Facute, fireste, din lemn. Si greu de iubit.
Il detest pe Becali pentru ca e singurul politician care n-a reusit sa faca nici o promisiune si, cu toate astea, ii face cumva pe oameni sa creada ca se tine de toate. Tocmai de-aia as iesi cu el la bere. Pentru ca dupa 20 de ani de dezamagiri din partea "alor mei" vreau doar sa rad si sa uit.  In aceasta ordine. In mod repetat.

Florin Otrocol:
sunt momente ca acesta, cand urasc asta viata pentru simplu motiv ca este un compromis. cata mediocritate in toate!....

Dorin Cozma:
Lasilor!!!Va scriu tuturor celor care va scrieti nemultumirile pe unde apucati! daca e vara, romanul vrea iarna si invers. daca ne este mai greu, din toate punctele de vedere,de ce nu mai iesim in strada?...pt ca va este frica si de umbra voastra....un prieten avea o vorba :"sunteti tari pe net, dar pe strada mielusei care merg incet"...

Pintilie Marius
OARE STIE CINEVA, MASS MEDIA, CA IN STRAINATATE  INTRE VECINI EXISTA CONTURI SPECIALE PENTRU BATRANI DEFAVORIZATI? INCLUD GRATUIT : MASA, IMBRACAMINTE, CAZARE SI SALARIU MINIM,  MAI MIC DECAT CEL DE MINIM PE ECONIMIE, SA AIBA SI EI CEVA? DA, SI SE DA O DATA PE LUNA?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana