vineri, 27 iulie 2012

pulsul in virtual: 28 iulie



Titus L.
Daca scapam de anarhie si razboi civil, aluziile lui Traian Basescu referitoare lacele 100 000 de paturi de spital in plus nu vor fi doar vorbe goale si alte masuri “de austeritate” vor veni in galop cu justificarea ca trebuie sa recuperam sincopa suspendarii. In fapt, se doreste impunerea cu forta a lui Traian Basescu din nou la Cotroceni pentru continuarea intr-o noua faza a experimentului Austeritatea initiat de Germania. Va spun toate acestea pentru ca trebuie sa fim tari si hotarati, altfel vom fi noi cei invinsi.Lupta aceasta la care participam este un fel de Waterloo, dupa ea nu mai exista decat invinsi si invingatori si nici o cale de repliere. Daca noi castigam, putem rasturna Europa. Prin acelasi efect de domino in care am fost ultimii in 1990, acum in 2012 putem fi primii. Delasarea si deznadejdea au fost pacatele poporului acesta de prea multe ori. Ne-am uitat cu admiratie la polonezii care nu s-au predat niciodata dar ne-am bucurat ca noi ne-am fofilat cumva prin istorie, aratand ca nu tinem la frati mai mult decat tine o soparla la coada ei. Sunt momente in care Dumnezeu ne da ocazia sa ne rascumparam pacatele, acesta este unul dintre ele.

Marian Bolovan
Terminati cu trecutul. Oamenii, oamenii care traim, trebuie sa avem demnitate! Si, avand o viatza normala, de abia atunci putem sa ne ocupam de VRAJITOARE!

agonia natiunii:
Iti este tot mai greu sa nu te revolti, atunci cand vezi cum se aplica intr-un mod atat de flagrant standardele duble. Media este atat de preocupata de uniformizare, dar mai ales de mentinerea unui tap ispasitor, pentru toate relele acestei planete, incat uneori iti vine sa urlii. De decenii intregi, europenii (si ma refer aici la albi, singurii europeni veritabili, precum si descendentii acestora de pe alte continente) sunt invinovatiti pentru toate relele, sunt aratati cu degetul si trebuie sa sufere abuzuri, fara a avea drept la replica.In cazul in care, Doamne fereste, vreunul dintre noi comenteaza, isi ridica privirea plecata, scoate vreun sunet, este demonizat, marginalizat, se incearca distrugerea carierei si nu de putine ori, chiar suprimarea lui fizica. In cazul in care albii sufera discriminari, sunt marginalizati sau chiar atacati, pentru simpla vina de a fi albi, presa tace.

ionescu marius
am cunoscut  un betiv notoriu care avea o vorba: ba, omul din betie se trezeste, dar prostul nu mai are din ce se trezi. ceea ce vreau sa spun este ca fiecare om are o calitate si ceva divin in el, trebuie numai sa si-o descopere sau sa-l ajutam sa faca asta.

Maria Cozma
Hai, sa fim seriosi macar acum la rascruce de vânturi si pârturi politice!

Marius-Adrian Porojnicu
Vrem un decont pentru sângele curs
Şi fără comunişti, că ne-a ajuns !
Să-i pedepsim, că-s vinovaţi de genocid:
De douazeci de ani încoace, ne ucid!

Gilbert Dragos Dumitru
Domnule Stelian Maria, aceasta pagina este dedicata omenilor care pot spune pe controlate ca nu au furat. Nimeni nu poate spune ca nu sunt bani cand clasa politica se scalda in averi pe care nu le poate justifica. Este o minciuna. Toate aceste averi sunt facute, culmea, de la stat, din impozite si imprumuturi. Uitati-va acum la intregrul tarii, pe strazi, la vile, la numarul de masini scumpe, afaceri, firma, constructii, zgarie nori ai corporatiilor etc. Nuuuuu, este minciuna ca tara nu are bani, ca tara e in criza. Este o manipulare adresata celor care nu isi pot permite nici masini, nici cumparari de firme, nici alte afaceri sau vile cu piscina, vacante in strainatate, conturi grase etc.

Bucur Mihai Cosmin
Daca tot suntem suparati pe ei, mergem, il dam jos acum pe basescu, iar la toamna îi ''executăm'' şi pe ceilalţi care sau tot rotit ca la roata ţiganului în jefuirea ţării noastre. Dacă nu votezi acuma, asta înseamnă că eşti deacord cu toate strâmbele şi minciunile lor.

Ioan Bozac
E aproape imposibil sa faci ceva impotriva securistilor, cita vreme nici macar un post de televiziune nu ai (ca sa nu mai vorbim de alte resurse). Mai presus de orice sta, insa, bicisnicia. (I-ati zis f. bine, dar la ce ajuta?)

Ioan Rosca
Uzurpatorii se tem de o revoltă, de o criză şi se pregătesc.  Observind starea rezistenţei naţionale organizate- ca şi inexitentă- nu ar avea motive.  E vorba de sumbrele perspective de revoltă populară, din cauza prăbuşirii economice şi furtunii sociale la orizont. Cît va mai fi ce fura şi împărţi între hoţii mari, dacă sclavii s-au dat şi ei la ciupit şi chiulit şi nu mai prea produc, că nici nu mai au nici cum, nici chef?  Paza buna trece primejdia rea. De aceea s-au apucat să urce o formaţie "antisistem" care să capteze fraierii şi dezguste pe cei puţin mai luminaţi, evitîndu-se ridicarea mişcărilor antisistem autentice. De aceea i-a fost repartizată lui Diaconescu goarna către revoltaţi, avîndu-se grijă ca în continuare, adevarata rezistenţă să nu aibă cum se răspîndi. Iată de ce cred că NOI AM FOST TINTA. Securicomuniştii sînt atît de motivaţi (faţă de bicisnicia noastră lamentabilă), încît iau măsuri pentru un război …pe care noi nici măcar nu-l putem concepe, dapăi să-l şi incepem. Va fi ca în 1990, cînd provocatorii ţipau mai tare ca noi: "Jos Comunismul!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana