marți, 3 iulie 2012

pulsul in virtual: 4 iulie


4 iulie
Georges Bernanos:
Dacă există în om acest principiu de autodistrugere, această misterioasă ură de sine pe care noi o numim păcat originar şi pe care tehnicieni n-au scăpat să o observe, căci el explică toate decepţiile oribile ale istoriei? Este adevărat că ei îl pun nu în seama omului, ci a unei rele organizări a lumii. Dacă totuşi se înşală? Dacă nedreptatea este în om şi toate greutăţile nu vin decât să întărească răutatea? Dacă omul nu poate să se realizeze decât în Dumnezeu? Dacă operaţia delicată de a amputa din el partea divină – sau cel puţin de a atrofia în mod sistematic această parte până ce cade uscată ca un organ în care nu mai circulă sângele – ajunge să facă din el un animal feroce? Sau mai rău poate, un animal niciodată domesticit… sau încă şi mai mult, un anormal, un smintit?

Epigramist  
Crin Antonescu a fost prezent doar la 1,4% din numarul sedintelor parlamentului reusind sa fie mai absent chiar si decat senatorul PSD Catalin Voicu, aflat in arest pentru un an si trei luni!!! Insa, recordul absolut a fost atins de presedintele PNL in sesiunea septembrie-decembrie 2011. Conform aceluiasi institut, IPP, Crin Antonescu a avut in aceasta perioada 0% prezenta la votul final al proiectelor din Senat. Intr-o buna zi o sa il sun la el acasa pe la ora 12.30-12.45 PM numai asa de-a naibii, ca sa il trezesc din somn!!! Boc avea un mare defect: se trezea prea de dimineata ca sa mearga la munca si se culca prea tarziu. Noroc cu Crin ca nu le are pe astea. Iti dai seama ce mare dictator e Basescu cand Ponta nu-l lasa sa se duca la Bruxelles, ba mai ameninta si ca ii ia kerosenul de la avion daca il prinde pe aeroport!
Sa nu mai zic cum il poate face oricine ba "chiorul", ba "betivul", ba "marinarul retardat"... Ia sa fi facut cineva fente din astea cu Saddam sau Gaddafi! Sau cu pantofarul nostru ala siret...

 Petre Mocanu
România a ajuns bătaia de joc a două păpușele cretine, ponta și antonescu, în spatele cărora se află brigăzile roșii ale mafioților.
vor urma spălarea prin orificii ale lui bombonel și ai altor tâlhari dovediți, primirea în academie ale doctorilor din furat (azi aproape orice ambuscat cu spate poate fi profesor universitar ), înfințarea senatorilor de drept și avansarea în grad al lui felix care pretinde că el și numai el ar fi în spatele acestor acțiuni deși puțină lume îl bănuiește de creieraș
 
george popescu:
Noua Oranduire a inceput sa inteleaga (nu stiu cat ii si va ajuta) ca trebuie sa mai spuna si ceva adevar...asa au ajuns sa recunoasca public in stilul caracteristic ca: ”Da, noi vrem sa va supunem total!” si o spun nu ca pe o amenintare ci ca un drept – acordat de cine ???, si vor sa creeze imaginea falsa ca nu ne putem opune ci doar trebuie sa acceptam.”au uitat” sa mai ofere si paine pe langa circ fiindca este clar ca nu le mai pasa sa tina populatia in viata, legea junglei, cine poate supravietuieste, ii avantajeaza in planul lor diabolic.
Dezbinarea nationala, incepand de la ”conducatorii alesi” de popoare pentru fiecare stat in parte si pana la crearea unui sistem ce are deja vechime in a ne ”invata” ca trebuie sa fim numai pentru noi ca indivizi fara sa ne aratam grija fata de semenii nostrii, fac cucerirea planetei, de catre acesti adevarati diavoli, sa fie din ce in ce mai usoara si rapida.

Constantin Ciobanu
tesutul social e distrus pentru multe decenii! …O manipulare mediatica de proportii, aidoma cu cea din 1990 este in desfasurare, deviind ''perceptiile'' spre false probleme! …Cele doua retele ale ''oligarhiei de stat'' parazitare (numesc aici partidele-institutii), prin departamentele specifice de propaganda au declansat actiuni de dezinformare si manipulare, agentii lor ocupa ''nisele'' de comunicare propagind diverse informatii ''prelucrate'', lozinci, manifeste, cu scopul de a ''educa'' segmente intregi de telecetateni la realitatea fabricata de ei

Titus Techera
Este probabil, dar nu necesar, ca naratiunile unui marxist trebuie intai sa castige aprobarea marxistilor. Dar asta nu este suficient: trebuie sa castige aprobarea proletariatului sau, pana una-alta, a elitei de avangarda. Pe scurt, corectitudinea marxista insasi este numai o forma particulara de a judeca daca o naratiune este convingatoare - deci de succes, virtuoasa - sau nu.Revolutionistii seriosi vor trebui sa treaca la fapte, daca vor sa aiba succes.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana