luni, 3 septembrie 2012

pulsul in virtual: 4 septembrie



Alexandinna Aianis
 In fiecare secunda, se intampla ceva rau pentru romani, pe toate planurile. Asta trebuie stopat.
Romania a fost tradata de toti cei care s-au perindat la guvernare din 90 incoace, toti fiind prieteni intre ei si parteneri de afaceri pe bunurile poporului. Sa punem sacul pe tv, sa-l protejam de praf. In buna intelegere, guvernantii impreuna cu strainii carora am fost vanduti, fac scenarii pentru manipularea si dezbinarea noastra... pentru ca romanii mintiti, jefuiti, umiliti, oprimati, indatorati, ocupati si speriati sa nu bage de seama ce fac ei. In conditiile in care nu ne unim, vom imparti cu totii aceleasi catastrofe! Haideti sa facem cu totii pace intre noi, avem nevoie unii de altii ca sa fim puternici contra celor care ne asasineaza! Este momentul ca ceea ce sustine sau simte fiecare, si anume ca trebuie facut ceva pentru binele tuturor romanilor, sa confirme in real. Sa ne auzim si sa ne intalnim la sfatul inteleptilor. Impreuna vom sti ce avem de facut!

Pena Nicolae
Acum vin asa zisii manageri straini, adica noii stapani ai Romaniei noastre, si voi asistati ca niste imbecili .. ca niste sclavi .. NU SIMTITI NICI-O RUSINE, NICI-O REVOLTA ..?!! ... NOI SUNTEM INTAIUL POPOR AL EUROPEI ... AICI ESTE VATRA EUROPEI .. NU INVATATI SI NU INTELEGETI NIMIC DIN ISTORIA LUMII? SOMN USOR .. SA NU VA SMINTITI LINISTEA VOASTRA PROSTEASCA ..!! PROSTIA NASTE RAUTATE! Imbecilii astia de politicieni au scos o multime de "legi" care nu reglementeaza normalul, asa ca am devenit VICTIME ALE SISTEMULUI ..

Anarhist Roman
Sa nu-i huiduim sunt recomandarile de la televiziuni.
Dar ei ne-au umilit si huiduit pe noi dispretuindu-ne si aducandu-ne in pragul saraciei.Am renuntat la nunti si casatorii din cauza cheltuielilor mari si a lipsei locuintelor.Am renuntat si la inmormantari.
Sa nu-i huiduim pentru ca fac nuntile pe banii nostrii. Si opulenta si nesimtire pe saracia noastra.Rochii, genti, pantofi de zeci de mii de euro.Automobile de milioane de euro.
Sa le respectam sarbatoarea cu banii furati de la noi.
Putem sa ne punem streangul de gat din cauza saraciei si a disperarii dar, sa fie in asa fel incat sa nu-i deranjam pe ei, snobii si parvenitii clanului basescu.
Mi-e sila de aceste asazise doamne comentatoare la tv., care nici ele nu stiu ce este saracia, datorita vietii lor usoare si a celor care le-au pus la dispozitie o viata usoara. Poate vre-o dezamagire in dragoste sa le mai tulbure linistea, pana la descoperirea unui nou sponsor caruia sa-i toace banii .
Sa-l tratam pe basescu ca pe un om, care isi marita copilul, care plange un pic, sa nu-i stricam evenimentul, sa-l intelegem ca pe unul de-al nostru !
ASTA NU SE POATE...nu poti sa te porti normal cu un CRIMINAL, un criminal ramane criminal si cand isi marita fata...si nu merita sa-l respectam nici pe el, nici familia lui ,nici invitatii lui si nici evenimentul ....de cacat ...al nuntii lui eba.
Adrian Didovici
Nu traim pe acest pamant… DOAR PENTRU BANI!
Un tânăr era foarte supărat că nu are mai mulţi bani, că nu-şi poate cumpăra tot ce-şi dorea. Se plimba trist pe stradă, neştiind cum să iasă din această situaţie. Dar, cum mergea el aşa, s-a lovit deodată de cineva. Mare i-a fost mirarea să vadă că, din neatenţie, a dat peste un om sărman, fără vedere. Încerca bietul om să se ajute cu un baston şi să găsească drumul spre casă. Tânărul nostru l-a ajutat, conducându-l de braţ.
Văzând cât sunt alţii de necăjiţi, tânărul nu s-a mai gândit, de atunci, decât la un lucru: cât de bogat este el. Nu avea bani pentru tot ce şi-ar fi dorit, dar avea comoara cea mai mare din lume, pe care banii nu o pot cumpăra: sănătatea cu tot ce izvorăşte din ea, putere de muncă, bucurie şi voie bună.
Acum îşi dădea seama că sunt oameni care au rămas ologi în urma unor accidente. Dar picioarele sale îl puteau duce oriunde. Alţii au rămas orbi. El putea să vadă, însă, clipă de clipă, toate frumuseţile din jurul său. Există şi unii oameni care, din păcate, sunt orbi şi ologi sufleteşte, pentru că sufletul lor s-a golit de bucurie, de speranţă şi dragoste. Aceştia sunt cu adevărat nefericiţi.
Cu cât vei fi mai binevoitor, cu atât sufletul tău va avea mai multă linişte. Cel rău şi zgârcit nu dă niciodată nimic, nici măcar un pahar cu apă sau un sfat, chiar dacă aceste lucruri nu l-ar costa nimic. Un astfel de om mai este cu ceva de folos celorlalţi?
Dacă ne vom uita în jurul nostru vom vedea că nimic nu trăieşte doar pentru sine. Până şi un copac obişnuit. Chiar dacă nu ne oferă fructe, ne dă cel puţin posibilitatea să ne odihnim un minut la umbra lui.

Radu-Mihail Giurgiteanu
Popoarele nu se trezesc singure niciodata.  Ele au stat sub sclavie, iobagie, dominioane, dictaturi vreme indelungata si nu s-au trezit decat sub directionarea unor grupuri de initiativa capabile sa inteleaga conditia in care se afla oamenii (poporul), sa elaboreze o viziune de mai bine si sa puna in practica o strategie de aplicare a acelei viziuni. In acest sens, nici nu are rost sa ne implicam prea mult daca nu reusim sa gasim sau sa formam un grup de initiativa potrivit.

gandeste.org
"Dacă buba politică plină de puroi nu se sparge, vom trăi în continuare în infecţie. Numai curăţirea bubei poate însănătoşi societatea şi traiul românilor. Cu o deosebire agravantă în ultimii ani, statul român a trăit o poveste de lăcomie, nepăsare, incompetenţă, nesiguranţă, înşelăciune şi corupţie. Ţara este ca un puţ fără fund umplut neîncetat de minciunile sistemului."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana