duminică, 8 ianuarie 2017

Dialoguri pe facebook



Gabriel Diaconescu: Da’ nu ai vrea tu si altii sa munciti la particular ca sa nu mai astepti de la stat pomana? Eu muncesc de imi da sangele pe gura, 7 zile din 7, in ture de noapte, nu am sambete, duminici, sarbatori, nimic, si tu vrei sa impartim banii. De ce? Munca e grea? Vor veni vremuri cand acest pseudo-comunism va disparea si veti fi nevoiti fie sa va apuncati de munca, fie sa mancati din gunoaie. Va fi alegerea voastra.

Nicolae Tudor: Da, va disparea acest pseudo-comunism, dar nu sa se adanceasca inspre salbaticie capitalismul, in care omul sa munceasca pana ii „da sangele pe gura”, zi si noapte, fara intrerupere. Si va aparea o „a treia cale” de conducere, inspre... o lume divina. Acea lume seamana cu ceea ce Dumnezeu va face, potrivit Bibliei, dupa apocalipsa: oamenii vor construi case, dar nu sa locuiasca altcineva in ele, oamenii vor sadi vii, dar nu sa manance altcineva strugurii, ci fiecare se va bucura de rodul muncii sale.



Ovidiu Popescu: La unii romani si cand primesc e rau. Pai, atunci, propun alta lege: primește cine accepta. Cine nu, chiar daca e in cacat, sa ramana pe loc. Ce ziceti?

Nicolae Tudor: Peste putin timp partidul in formare „a treia cale” va avea destui lideri cat sa inceapa in forta campania de convingere a poporului pentru a schimba sistemul actual, bazat pe saracie si exploatare, cu unul divin. Partidul promoveaza, in primul rand, acordarea neconditionata a venitului de supravietuire (1000 lei, raportat la PIB-ul actual). Intrucat aceasta idee este greu acceptata de popor, avem in vedere supunerea spre dezbatere, in structurile interne, ideea ca de venitul neconditionat sa beneficieze doar cei care, nominal, sunt de acord cu el, pana cand se va pune in practica. Dupa aceea, sa beneficieze si copiii romanilor care se nasc din acel moment.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana