joi, 24 august 2017

ATC a fost invitata in grupul "Parlament 2020"



Partidul in formare “A TREIA CALE” nu reuseste sa se inchege cat sa tasneasca pe scena politica. Si asta pentru ca ofera o alternativa noua pentru echilibrul social al comunitatii, respectiv: eradicarea saraciei (prin acordarea neconditionat a unei rente viagere pentru supravietuire) asta implicand si disparitia exploatarii omului prin munca; disparitia infractiunilor, printr-o justitie independenta financiar, care va instaura rapid o dictatura a legii; reducerea bugetarilor peste nivelul Japoniei, respectiv 1 bugetar la mai mult de 300 locuitori; educatie cu examene lunare tip chestionar, astfel incat elevii care nu obtin nota 5 reiau materia predata, incat clasele devin organisme vii care se regrupeaza permanent post-examen, in functie de notele obtinute.
A TREIA CALE are un statut special cu membri fondatori care pazesc sensul ideologic al miscarii politice, cu un nucleu central, ales democratic, care, anual, este pe jumatate improspatat - acesta emite decizii care se supun votului secret si sunt acceptate doar cele aprobate unanim.
A TREIA CALE se vrea un partid de centru, care isi insuseste tot ce a avut bun comunismul, tot ce are bun capitalismul, dar se opune tuturor.

COMENTARII:
Lazarescu Elisabeta Din nou se vor face cateva partide si nu vom reusi nimic; aceasta divizare parca urmareste tara asta; pana nu ne vom uni, nu vom rezolva decat mandriile si orgoliile personale; la fel ca anul trecut: partidul violet. „Castigam!” Ce? nimic nu ati castigat; era ANR si pe langa o multime de partidulete; mai e partidul tinerilor neimplicati in politica; nu e suficient? Parca totul este dirijat impotriva romanilor; chiar daca sunt bine intentionati nu au spiritul de unitate in sange.

Horia Grancea Nu ... Nu e suficient ... pentru ca nici unul din partidele enumerate nu au reușit să atragă încrederea majorității. Asa ca nu e rau ca se încearcă noi si noi formule.
Însă numai un lider puternic cu notorietate la nivel național poate sa aduca unitatea atât de mult dorita.
Dar cum un astfel de lider nu se afirmă este normala prezenta grupurilor mici adunate în jurul unor lideri mărunți si necunoscuti.

Nicolae Tudor ATC este singurul partid care vrea alt sistem, o lume perfecta.

Horia Grancea Toate partidele care se declară a fi singurele care au solutia redresării ... vor rămâne singure. Din păcate

Lazarescu Elisabeta SI ANR a vrut...daca sunteti N partide..asta e unitate in popor? O, nu. NU se va face numai prin unitate; sa fim mai multi decat acesti zdrobitori pesedisti care baga mana in bugetul Statului ca la ei acasa.

Nicolae Tudor cum sa vrea o lume perfecta un om pus de seful securitatii? cum sa poata face marian munteanu o lume perfecta cand cu piata universitatii batea studentii si ii obliga sa mearga in corturile in care prostitutia era vizibila din avion? gresiti cand politica dv se rezuma la a disparea psd, in democratie trebuie lupta de idei intre partide.

Lazarescu Elisabeta Vai, ce porcarii! Daca era omul securitatii, ar fi fost ales ca primar al Bucurestiului; securitatii ii era teama de el; de aceea a inceput cu faimoasele denigrari; eu nu m am nascut azi... il stiu pe MM de la fiul meu; daca era al lor, era pe sus, cum sunt toti; ce mizerii, auzi acum, prostitutie, vaiiii!!! Nu m as uni cu unii care poarta uriciunile astea.. ce incredere as avea in asa partid" serios".....

Octavian Carp Nicolae Tudor, daca ATC doreste alt sistem, sa faca bine si sa-si calce pe orgolii-incepand imediat discutii cu alte formatiuni, ligi, partide, partidulete, grupuri si grupuscule izolate acum, deci inofensive pentru caracatita ce stapaneste Tara. Dar daca ATC doreste ''o lume perfecta'' asta inseamna ca insignifiantii sai lideri s-au nascut alaltaieri. Naivitate periculoasa...comunismul sub orice forma, socialismul, fascismul si nazismul au vrut ''lumi perfecte''. Social-democratia doreste''o lume perfecta'' ,Revolutiile franceza si bolsevica au declarat acelasi lucru. Fereasca Dumnezeu de bunele intentii ale ignorantilor!

Nicolae Tudor de acord cu aceasta idee. am spus inaintea alegerilor trecute ca doar o alianta din partide mici si noi se poate opune actualei clase politice. Atunci, Horia Grancea mi-a raspuns sa participam fiecare la alegeri si alianta se face dupa. Cred ca avem timp sa ne organizam. Este suficient ca fiecare grupare politica sa vina cu cate o idee si astfel facem un program, fiecare isi pastreaza identitatea, poate creste de sine statator si poate iesi oricand. daca incepem sa lucram ca o echipa, intr-un an putem oferi o alternativa guvernamentala credibila. Despre lumea perfecta, putem face o analiza amanuntita in perioada urmatoare.

Costica Condurstoica Nu cred in sorti de izbândă ,dar sa speram !

Nicolae Tudor da, nu avem sanse, atata timp cat nu isi dau mana cativa oameni inteligenti sa curatam tara de mizeriile politice actuale. ATC are strategia victoriei, dar nu are inca liderii care sa se implice in asa ceva.

Costica Condurstoica Tudor, tu nu vezi că lumea inteligenta sa cuminte fiecare în cuibușorul lui ?!

Nicolae Tudor vad, dar nu am crezut ca poate fi asa. O chemare pentru a indrepta raul mi se parea suficienta. ATC ofera o schimbare de sistem si cadrul unei democratii absolute, initiatorul nu vrea sa fie el seful, chiar refuza orice functie in partid... De ce nu se misca masinaria asta care este perfecta? de ce? de ce?

Octavian Carp Renuntati la ideea -APARENT logica si de bun simt- a unei constructii ''de jos in sus''. Nimeni nu va face nimic ''in teritoriu'' daca nu va vedea PUBLIC si in mod repetat lideri puternici. Experienta ne invata asta, Istoria tot asta ne invata. Oamenii vor veni langa cei in care au incredere. Si nu doar pe fb.!

Horia Grancea Corect ! Dar unde sunt liderii ? Si ce facem până sa apară ?

Nicolae Tudor ce inseamna lider? de exemplu, pe mine, un robot ma considera lider, iar oamenii nu ma vad.https://www.facebook.com/nicolae.tudor.18/posts/1364561310306095

Horia Grancea Un lider este un om care inainte de politica a ajuns sa fie cunoscut la nivel național prin succesul obținut în profesie sau in carieră.De exemplu un mare scriitor sau actor sau medic sau avocat sau profesor universitar... etc.
Pe principiul ca inainte de a fi un bun român mai trebuie să fii si bun la ceva...

Cornea Florin Horia Grancea Ma faceti sa zimbesc ! Domnule Grancea , in ce tara traiti ??? Stiti cum va cum s-au facut carierele in Romania ? Dumneavoastra nu vorbiti de lideri , ci de carieristi ai comunismului! Nu n-avem nevoie de astfel de oameni! ca am tot incercat 28 de ani cu tot fel de profesori si doctori docenti! Avem nevoie de legea lustratiei si de constructori MORALI! Nu de carieristi ordinari care au fuctionat pe principiul partidul si informarile la securitate te fac OM! Adica vreun Arsinel , Sergiu Nicolaescu , Adrian Paunescu, Razvan Teodorescu , Ecaterina Andronescu...

Horia Grancea Evident ca nu ma refer la valori false ci la valori reale ca Mircea Vintilescu

Laurian Stanchescu, Calin Georgescu sau Gen Chelaru. Tu ai avea incredere sa votezi un necunoscut ?
Nicolae Tudor nu asta inseamna lider. Lider inseamna sa ai curajul sa si mori pentru ideile tale. De exemplu, in contextul actual cand securitatea monitorizeaza totul, cand s-a inmultit de peste 6 ori si oricine deschide gura este incoltit de 2-3, lider este cel care nu doar striga "jos securitatea", " jos sistemul corupt", ci are si solutii inteligente contra nedreptatii si vrea ca omul sa evolueze de la om-animal la om-spiritual. Eu am incredere intr-un necunoscut si nu intr-o asa zis valoare mediatica, fiindca stiu ca s-a ajuns acolo prin cai necinstite si oricine se afiseaza ca posibil om valoros este recrutat de "ai nostri", adica de cei care folosesc planeta in interes de gasca. Poate ca necunoscutul a refuzat troaca porcilor, poate ca necunoscutul a preferat o viata extrem de simpla traita in armonie cosmica. Despre mine va informez ca sunt scriitor cu 5 carti in sertar si 1 publicata, nu am referinte de la "celebritatile" recunoscute ale vremii, doar niste "nimeni" au zis ca sunt "scriitorul celeilalte Romanii", "un geniu nedescoperit", ca "Eugen Barbu si Fanus Neagu sunt nimica in fata scrierilor mele" samd.

Horia Grancea Ok si in cine mai ai incredere?

Nicolae Tudor in cei pe care ii cresti, dupa ce au o structura interioara de a raspunde chimic unor idei care le cer curaj, munca, inteligenta.

Horia Grancea Ma refer la in cine ai incredere dintre persoanele cu notorietate...
Nu o sa imi votez copiii

Lazarescu Elisabeta Asteptam inca 20 de ani ca sa creasca....cel putin..pana atunci se duce si Dragnea si Iohannis in eternitate.. fiecare ce a ales....si eu. :)

Octavian Carp Daca nu stiti ce este un lider , inchidem definitiv discutia.!

Nicolae Tudor judecati simplist.

Lazarescu Elisabeta Un om care sa stie a atrage oameni. O personalitate care sa domine prin charm , idei, putere de convingere.

Nicolae Tudor Eu am condus prin sentimentul distantei. Am condus ani multi din viata niste oameni (cu care am si iesit in strada pe 16 dec 1989), eu am fost cel mai "prost" din echipa, dar fiecare simtea ca doar eu am solutia perfecta la orice problema (si am avut solutii pentru ca aveam distanta necesara sa vad in ansamblu toata activitatea). Realitatea a demonstrat ca numai cu mine in frunte au/am fost CEI MAI BUNI! Sarmul este necesar pentru babele de la tara. Ideile sunt matematica si-n matematica nu trebuie sa convingi cu putere, ci prin logica. Nu comentez pentru a convinge pe cineva ca sunt lider (am simtul ridicolului, aici este un joc), o sa ma retrag la ale mele, ca am destule de facut decat sa ofer o lume perfecta unor involuati care cred ca merge foarte bine si-asa.

Lazarescu Elisabeta Nu e corect, asa putem crede ca doar va laudati; ale mele sunt ale noastre, nu?Ale tarii asteia. Daca vrem sa facem ceva pt ea; uitand de involuati.. care acum parca s au cam inmultit .

ALTE POSTARI SI COMENTARII:



Nicolae Tudor Multumim pentru aducerea in atentie. Pentru ca veni vorba despre partidele noi, ca am fi aceeasi Marie cu alta palarie, spun ca A TREIA CALE poate face o revolutie democratica politica pentru ca solutiile sale ajung pana la omul cel mai sarac si, daca ar avea 10-20 de lideri buni, am implica saracimea in politica. In ATC membrii fondatori isi transmit prin mostenire pozitia de fondator, impreuna formeaza un nucleu - cu putere de veto- care supravegheaza permanent moralitatea si profesionalismul nucleului decizional, (central), nucleu ce se improspateaza anual 50%. Membrii fondatori nu ocupa nici o functie executiva in partid/stat, deci sunt feriti de tentatia banului/puterii. ATC, prin baza proprie de date, califica membrii simpli sa devina ministri. In ATC poti ajunge Presedinte a doua zi, daca ideile sunt mai bune decat ale celorlalti candidati sau ale Presedintelui in functie. ATC isi insuseste orice idee daca este aprobata unanim de Nucleul central, votul desfasurandu-se secret.


Lazarescu Elisabeta Vedeti ca amai rasarit o ciuperca?. :)

Aurora Baraboi Am mai spus : mă bucur cand apar partide noi , dar nu oricine poate spune că a facut un partid curat . Bine că este intenție , bine că sunt idei , asta înseamnă speranță . Problema este că aceste partide noi , vor trebui să găsească o cale de fuzionare , altfel nu au nicio șansă . Și dacă ele nu au șansă , atunci nici noi nu mai avem .....

Horia Grancea Va opera selectia naturală. Dar ca sa opereze trebuie sa aiba ce selecta


Costica Condurstoica Speranțele sunt foarte mari ,dar din nefericire nu avem și rezultate .Ia de pildă exodul evreilor scris în biblie ,câți ani ia trebuit lui Moise să poată schimba mentalitatea de sclav a evreilor plecați din Egipt ,după cum spune la carte ? Multi din cei ajunși în tara minunilor erau a doua generație !
Horia GranceaAm creat acest grup dedicat partidelor noi in curs de formare. Am invitat si cativa dintre fondatori. Dar ciudat lucru ... Desi toti se plâng de faptul ca nu sunt mediatizati ... nu prea folosesc un grup de discutii care li se oferă si nici sansa de a discuta cu alti lideri ...
De ce oare ?
Gabi Ursescu Oricum realitatea o sa fie ca partidele mici si curate, repet curate, o sa trebuiasca sa stea de vorba intr-un viitor apropiat
Nicolae Tudor ATC nu se plange, multumeste pentru atentie. Cu alti lideri este greu de vorbit pentru ca partidele lor nu au deschideri, au programele batute in cuie si asteapta sa le devii subordonat. Am putea vorbi despre o alianta, respectiv sa venim la o masa ca parteneri egali si sa facem un program politic comun, in care fiecare vine cu cate o idee. Partidul ATC nu va fi agreat intrucat are idei care se opun atat comunismului, cat si capitalismului. Greu la deal cu boii mici!

Gabi Ursescu ce imi doresc personal si o parte din amicii care vrem sa mergem mai departe este: resetare, fara comunisti, fara corupti. Am identificat filtre ca sa ne debarasam de intrusi. Pe scurt. Intrebarea mea este....E cineva care a avut sau are functii politice la PSD, PNL, UDMR, ALDE ? Treaba e simpla, ori iese afara din aceasta initiativa a lui Horia, ori ies eu.  

Steluta Ion Inteleg... Inteleg ca nici macar voi nu va acceptati unii pe altii. Dar va veti inscrie intr-o campanie electorala pentru parlamentare. Se vor prezenta la urne si votanti PSD, PNL, UDMR, ALDE. Credeti ca va va fi suficienta catimea ramasa din halca electoratului pentru a intra in parlament? Dar daca veti fi ales presedinte ii veti reprezenta doar pe cei care v-au votat?! Sunt cateva partide mici pe aici. Si nu se pot aseza impreuna la masa dialogului. Ce veti face daca ar trebui sa gestionati o "tarla" mult mai mare?

Gabi Ursescu oricum un sistem de selectie trebuie sa fie si de asemenea dialog. Cu cin ese poate, cu cine nu, asta e. Un partid si membrii lui adera la activitatea politica pt a intra in competitia electorala. Ce rost are sa faci partid daca nu vrei sa candidezi. Eu sper cat mai multi cetateni sa fie activi in partide noi.

Horia Grancea   Sunt placut impresionat de răspunsuri si inca mai sper la o posibilă cooperare

Gabi Ursescu cine e pt a colabora cu fosti membrii de conducere din partidele parlamentare cand acestea, pe rand au tradat ? sa-mi spuna cine ? Daca credeti ca o sa construiti ceva nou din aluat vechi, va inselati, cei care o veti face inseamna ca sunteti esalonul 2 a unor partide, adica variantele de rezerva. Nu vreau sa ofensez pe nimeni, doar sa spun adevarul. Si da, eu cred ca se poate constui, dar cu oameni noi. Cer mult ?

Steluta Ion Asta tot cerem de ani buni, cam de cand aveam varsta dumitale.


Gabi Ursescu eu inca nu m-am hotarat in ce partid nou ( pt a face o analiza buna) intru si nici daca voi deschide unul dar un lucru este cert, vreau sa ma implic si anul viitor prin ianuarie sau februarie sa stam de vorba la aceeasi masa.

Nicolae Tudor Poate veti deschide unul, o sa vedeti cata munca este sa faci o doctrina, o sigla, un proiect de program... Eu sunt un om curat, dar nu sunt de acord cu ideea dv ca nu trebuie oameni care... eu vreau sa schimb lumea aceasta din temelii si puteam face aceasta in 10 zile sau lumea va fi schimbata dupa ideile mele in 500 de ani.(nu e mult, daca ne gandim ca evolutia omului stagneaza de cateva mii!) Daca ne inchipuim ca procesul de schimbare a lumii este traseul unei carute din punctul A in punctul B, este binevenit oricine pune umarul, cu atat mai mult cand trebuie sa te urnesti din loc sau sa urci un deal. Nu ma intereseaza trecutul membrilor mei, daca ei il lasa in urma si muncesc din rasputeri pentru schimbarea lumii actuale intr-una perfecta iar partidul are reguli care nu promoveaza oameni care i-ar aduce atingere imaginii. A cere oameni noi, curati si profesionisti poate fi o cerere in van, fiindca acesti oameni nu exista, intrucat au fost cumparati de sistem. Dar se pot forma noi oameni din randul oamenilor simpli, insa, pentru a ajunge sa ii inrolezi, este nevoie de o echipa dispusa sa se sacrifice pentru un asa maret ideal. V-am urmarit un pic ideile pe pagina personala si cred ca dv vreti mai curand o carpire a actualului sistem, nu am vazut preocuparea dv pentru om decat in ideea de noi/unitate/unire cu... - idei comune tuturor partidelor mari, mici sau in formare.

Gabi Ursescu nu vreau sa carpesc nimic, cititi mai sus ce am scris. Daca solicit sa nu am de a face cu membrii ai PSD, PNL, UDMR, ALDE...considerati carpire ?! Deranjeaza daca spun ca sunt impotriva acestor partide mentionate pt ca tara e unde e ?!...asta e carpire ?

Nicolae Tudor: Gabi Ursescu, pasiunea mea este critica literara; din aceasta perspectiva se poate banui ca stiu sa ajung in strafundurile ideilor. faptul ca dv va cramponati in aceasta idee, arata cat de bun organizator ati putea fi. Eu am sugerat ca ATC vrea oameni care slujesc idei, nicidecum oameni care vor sa se imbogateasca din politica ocolind calea legala (SRL-ul). Daca un om a ales gresit o politica si s-a imbogatit, probabil, de pe urma ei (se cunosc tirani care si-au donat spre sfarsitul vietii tot ce au obtinut legal sau mai putin legal) si alege sa se corecteze, adica a invatat din greseli (asta fiind si esenta vietii: sa gresesti si sa inveti din greseala) daruindu-se luptei pentru victoria unor idei, de ce sa il omoram cu pietre? Daca a incalcat legea va raspunde in fata justitiei! ATC are un nucleu permanent de observare si nu va permite incalcarea regulilor incat sa ajunga in functii publice oameni cu trecut dubios, tinte ale oprobiului public.. Carpirea de care am spus se refera la ideile dv. Un partid nou trebuie sa fie altfel decat toate celelalte, altfel de ce s-ar constitui? daca da copy/paste din statutul si programul altor formatiuni politice, pe langa faptul ca este ridicol, face un rau politicii pentru ca ingroasa tusa scarbirii cetatenilor de politic. Un partid nou trebuie sa ofere solutii noi. Este usor sa spui ca vrei "nationalizarea resurselor" sau "anularea pensiilor speciale" fara sa te gandesti si sa spui cum faci asta, incat sa nu nemultumesti oamenii (recent, armata a amenintat cu greva) si nici statele care ne inconjoara (Romania a cedat resursele naturale si economia strategica unor state, nu unor indivizi!).
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

nu facem atac la persoana